Apostem pel producte de proximitat i de temporada! 

Per què?

El sector primari, els ramaders i ramaderes, agricultors i agricultores,  artesans i artesanes no ens aturem. Però estem veient llargues cues a grans supermercats amb productes de la indústria i molts productes de fora, mentre els petits productors no podem vendre el nostre producte perquè han tancat els nostres canals habituals de comercialització, ja sigui mercats locals, restauració o venda directa a la granja. Els nostres animals no deixen de posar ous, ni deixen de fer llet, els dies maduren els formatges al celler i els xais i vedells segueixen creixent amb l'esclat de la primavera!

Tots sabem de la importància que te sobre la nostra salut i el nostre sistema immunològic una bona alimentació. És per això que varis ramaders i elaboradors de la Cerdanya ens estem unint perquè, també en aquests temps excepcionals, pugueu seguir consumint local, donant suport a la petita pagesia que cuida el territori i ens proveeix d'aliments saludables, nutritius i de gran qualitat.

Per què? Perquè descobriràs tresors gastronòmics de la comarca que encara no havies tastat. Perquè recolzaràs els productors que cuiden el nostre paisatge i contribuiràs a la sobirania alimentària. Perquè, també en temps difícils, cal pensar local per actuar global. És un bon moment per començar a canviar les coses i apostar per un model que cuida la teva salut i al mateix temps cuida l'entorn. Gràcies per pensar amb nosaltres!No ens aturem! Els nostres animals no deixen de posar ous, ni deixen de fer llet, els dies maduren els formatges al celler i els xais i vedells segueixen creixent amb l'esclat de la primavera! 

XARXA DE L'ASSOCIACIÓ AGROALIMENTÀRIA DE CERDANYA

Informació

Política de privacitat
Termes i condicions 


Qui som? i per què?

Creado con Webnode
¡Crea tu página web gratis! Esta página web fue creada con Webnode. Crea tu propia web gratis hoy mismo! Comenzar