Apostem pel producte de proximitat i de temporada! 

Per què?

El sector primari, els ramaders i ramaderes, agricultors i agricultores,  artesans i artesanes no ens aturem. Però estem veient llargues cues a grans supermercats amb productes de la indústria i molts productes de fora, mentre els petits productors no podem vendre el nostre producte perquè han tancat els nostres canals habituals de comercialització, ja sigui mercats locals, restauració o venda directa a la granja. Els nostres animals no deixen de posar ous, ni deixen de fer llet, els dies maduren els formatges al celler i els xais i vedells segueixen creixent amb l'esclat de la primavera!

Tots sabem de la importància que te sobre la nostra salut i el nostre sistema immunològic una bona alimentació. És per això que varis ramaders i elaboradors de la Cerdanya ens estem unint perquè, també en aquests temps excepcionals, pugueu seguir consumint local, donant suport a la petita pagesia que cuida el territori i ens proveeix d'aliments saludables, nutritius i de gran qualitat.

Per què? Perquè descobriràs tresors gastronòmics de la comarca que encara no havies tastat. Perquè recolzaràs els productors que cuiden el nostre paisatge i contribuiràs a la sobirania alimentària. Perquè, també en temps difícils, cal pensar local per actuar global. És un bon moment per començar a canviar les coses i apostar per un model que cuida la teva salut i al mateix temps cuida l'entorn. Gràcies per pensar amb nosaltres!